75-balls variantbingo

Dersom du allerede kjenner til 75-ballsbingo er det ikke en stor overgang til å lære deg å spille 75-balls variantbingo. Den eneste forskjellen er nemlig bingobrettet.

75-balls variantbingo

Det er bingobrettet som er annerledes på dette bingospillet. Når du kjøper bingobrett til dette spillet vil du nemlig få 3 bingobrett i ett. Hvert tall mellom 1 og 75 er med på denne remsen med bingobrett. Denne formen for nettbingo er veldig vanlig og du kan spille dette på de aller fleste bingosidene på nettet.

75-balls variantbingo med Jackpot

Denne formen for nettbingo er også tilgjengelig som jackpotbingo hvor du kan vinne ekstra store gevinster. Denne bingojackpotten kan være en fast pengesum, eller en progressive jackpot som vokser etterhvert som nye innsatser blir lagt til i potten. Jackpotten vil da vokse helt frem til en heldig spiller vinner den. Dette er en form for nettbingo som er ekstra spennende å spill på grunn av de store gevinstene som kan vinnes.

Slik spiller du 75-balls variantbingo

Variantbingo spilles som normal 75-ballsbingo på nett. Men, som nevnt, forskjellen ligger i at du får en remse med 3 bingobrett i ett når du kjøper ditt bingobrett. Når tallene trekkes ut markerer du tallene som blir trukket på ditt bingobrett.

Slik vinner du på 75-balls variantbingo

For å vinne i variantbingo må du krysse av spesielle formasjoner på bingobrettet. Hvilke formasjoner dette er kan variere, men dette er godt forklart på bingobrettet du kjøper slik at du holder kontroll på bingobongene dine. De vanligste mønstrene er horisontale, vertikale og diagonale linjer, akkurat som på vanlig 75-ballsbingo.

Her kan du spille gratis 75-balls variantbingo

Som nevnt er denne formen for bingo veldig utbredt, slik at du kan velge og vrake hvor du vil spille. Unibet er et veldig godt alternativ siden du får bingobrett gratis her når du åpner spillerkonto. Med lisens fra MGA kan du også være sikker på at dette er en trygg nettside å spille på. For å hente dine gratis bingobonger kan du besøke Unibet Bingo her:

  • Gå til unibet.com
  • Åpne en gratis konto
  • Spill Bingo gratis i 7 dager