75-ballsbingo

Bingo oppsto rundt 1530 i Italia, under navnet Il Gioco del Lotto d’Italia. Det har senere blitt videreutviklet, og en av de mest kjente variantene vi har i dag er 75-ballsbingo.

75-ballsbingo


75-ballsbingo spilles som vanlig Bingo ved at det trekkes ut baller med tall på. Dersom du har et tall som blir trukket ut, kan du markere dette på bingobrettet. Målet med Bingo er selvsagt å dekke bestemte mønstre eller alle tallene du har på Bingobrettet ditt. På et Bingobrett til 75-ballsbingo har du normalt 5×5 ruter, det vil si 24 tall og en frirute i midten av Bingobrettet. Navnet 75-ballsbingo kommer fra at det er 75 baller som kan trekkes ut.

75-ballsbingo med Jackpot

Du kan også spille Bingo Jackpot med 75-ballsbingo. Jackpotten kan enten være en fast sum, eller en progressive jackpot som bestemmes av hvor mange som spiller om den, og hvor lenge det er siden noen vant jackpotten sist. For å vinne en Bingo Jackpot må du som regel være den første spilleren som klarer å dekke alle tallene på et helt Bingobrett, før det har blitt trukket ut et bestemt antall baller. Når det gjelder 75-ballsbingo, pleier dette å være 30 baller. Det vil si at du kun kan bomme på maks 5 baller. Det er vanskelig, men det er det som gjør spillet så spennende, og i tillegg premien så stor.

Slik spiller du 75-ballsbingo

Når du skal spille denne formen for Bingo på nett, trenger du en spillekonto på en spillside som tilbyr online Bingo. Så snart du har åpnet en spillekonto kan du enten spille med gratis Bingobrett, eller kjøpe Bingobrett med en velkomstbonus for Bingo. Når du har fått dine Bingobrett er du klar til å delta i spillet. Som regel vil det være en nedtelling som viser når spillet begynner. Det er fordi det ofte er mange spillere som vil delta, og da er det viktig at alle rekker å være med på trekningen.

Slik vinner du på 75-ballsbingo

Når spillet har begynt vil det trekkes ut en og en Bingoball med tall på. De tallene du har på ditt Bingobrett vil bli markert, og det gjelder å dekke utvalgte tall i et mønster eller alle tallene så raskt som mulig. Mønstrene som kan vinnes er som regel å dekke alle hjørnene på Bingobrettet, dekke en linje, enten horisontalt eller vertikalt, eller en diagonal linje som går fra hjørne til hjørne på Bingobrettet. Den siste måten å vinne på, og det er denne som gir den største gevinsten, er rett og slett å dekke alle tallene på hele Bingobrettet.

Her kan du spille gratis 75-ballsbingo

Det finnes mange nettsider som tilbyr online Bingo, men noen er bedre enn andre. Det gjelder spesielt dersom du skal spille Bingo på nett for første gang. Da er det nemlig mulig å få en gratis Bingobonus. Denne kan du bruke til å spille 75-ballsbingo med. Det er en perfekt måte å lære deg spillet på, uten å måtte sette inn egne penger. I tillegg kan du sjekke om spillsiden passer for deg. Vi foretrekker å spille på Unibet Bingo, og dette er en Bingoside som passer perfekt for nye spillere. Her får du nemlig tilgang til det eksklusive nybegynnerrommet i 7 dager. I dette Bingorommet kan du spille gratis Bingo, og premiene du vinner er ekte penger som du kan ta ut. Dersom du liker å spille på Unibet Bingo kan du også gjøre innskudd og få den beste Bingobonusen på ditt første innskudd. Følg denne fremgangsmåten for å åpne din Bingokonto på Unibet:

  • Gå til unibet.com
  • Åpne en gratis konto
  • Spill Bingo gratis i 7 dager