80-ballsbingo

80-ballsbingo passer godt for deg som vil nyte en rask runde med bingo online. Spillet ligner på både 75-ballsbingo og 90-ballsbingo, men, noen forskjeller er det.

80-ballsbingo

I bingo med 80 baller har du et bingobrett som skiller seg litt ut. Her er det nemlig bare 4×4 ruter med tilsammen 16 tall. Selve spillet er ikke veldig vanlig i Norge, men i Storbritannia er dette et spill som er populært som et sidespill. Det er 80 bingoballer som kan trekkes ut, og disse har fargekoder slik at det går raskt å finne tallet du kan krysse av på ditt bingobrett. Normalt blir det brukt rød, gul, blå og grå.

Slik spiller du 80-ballsbingo

Når du kjøper bingobonger til bingo med 80 baller får du som nevnt et bingobrett med 16 tall fordelt på 4×4 ruter. Når en av de 80 ballene blir trukket ut, blir det opplyst om fargekode og nummer slik at du enkelt kan krysse av på ditt bingobrett.

Slik vinner du på 80-ballsbingo

For å vinne i bingo med 80 baller må du klare å dekke ulike mønstre på bingobrettet. Disse er godt markert på bingobongene, noe som gjør det enkelt å spille dette bingospillet. Ofte er disse mønstrene like de som brukes i 75-ballsbingo. Det vil si hjørner, linjer i ulike retninger eller hele brettet.

Her kan du spille gratis 80-ballsbingo

Dette er som nevnt et bingospill som ikke er veldig vanlig, men du kan finne det på Bingo noen ganger. Bingo er en god bingoside på nett hvor du får en skikkelig god velkomst. Når du åpner konto får du nemlig 100 kr gratis bingobonus uten innskudd. Til ditt første innskudd får du 100 % innskuddsbonus. Du kan besøke Anna Bingo og hente dine bingobonuser her:

  • Gå til bingo.com
  • Åpne en gratis konto
  • Spill Bingo gratis i 2 uker