90-ballsbingo

Selv om 90-ballsbingo høres ut som et større spill enn for eksempel75-ballsbingo, er dette en form for Bingo som ofte går raskt unna, det finnes til og med i en hurtigvariant hvor det virkelig går unna i svingene.

90-ballsbingo


Navnet 90-ballsbingo kommer selvsagt av hvor mange baller som er i spill. Med flere baller er det vanskeligere å få Bingo, men samtidig blir ofte gevinstene større. Som i andre typer Bingo på nett, blir baller trukket ut av en tombola, og dersom du har ballen som blir trukket ut, kan du markere dette på Bingobrettet ditt.

90-ballsbingo med Jackpot

Det finnes en måte å spille Bingo om større gevinster enn vanlig. Det er ved å spille Jackpot Bingo. Her kan du enten spille om en fast jackpot eller en progressive jackpot. For å vinne jackpotten må du klare å få Bingo før det er trukket et bestemt antall baller. Jo færre baller du trenger for å få Bingo, jo større vil gevinsten være.

Slik spiller du 90-ballsbingo

For å spille 90-ballsbingo på nett må du være registrert spiller på en Bingoside som for eksempel Bingo.com. Så snart du er registrert på denne siden kan du kjøpe 90-ballsbingo, enten gratis med Bingobonus, eller ved å gjøre innskudd. Et Bingobrett for denne typen Bingo er litt annerledes enn for 75-ballsbingo. Dette Bingobrettet er nemlig et 9×3 Bingobrett. Når spillet er startet og ballene har begynt å bli trukket ut skal du markere de ballene som er trukket ut på Bingobrettet ditt.

Slik vinner du på 90-ballsbingo

Det er bare tre måter å vinne på i 90-ballsbingo. Det er ved å fylle ut en eller flere horisontale rekker på Bingobrettet. Det som er viktig å være obs på, er at dersom gevinsten for en rekke er vunnet, vil du måtte fylle to rekker for å kunne vinne den neste gevinsten, og etter denne er vunnet må du fylle hele Bingobrettet for å kunne vinne den siste og største gevinsten i Bingotrekningen.

Her kan du spille gratis 90-ballsbingo

At du kan spille online Bingo på Bingo.com kommer nok ikke som en overraskelse. Her finner du et av de største utvalgene av Bingo på nett. Du kan delta i Bingoturneringer, spille om jackpotter, eller bare nyte spenningen fra et vanlig Bingospill. Det som kanskje kan være mer overraskende er at Bingo.com tilbyr alle sine nye spillere en gratis Bingobonus som lar deg spille gratis Bingo i 14 dager. Når du skal gjøre innskudd kan du også velge mellom tre ulike innskuddsbonuser for Bingo. For å hente din gratis Bingobonus trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til bingo.com
  • Åpne en gratis konto
  • Spill Bingo gratis i 14 dager