Bingo gratis

Det finnes mange muligheter for å spille Bingo gratis på nett. Vi har derfor samlet de beste gratis Bingobonusene på denne siden, slik at du kan prøve gratis Bingo.

Bingo

Det finnes mange ulike former for Bingo. De mest vanlige er 75-ballsbingo, 75-balls variantbingo, 80-ballsbingo og 90-ballsbingo. Mange av disse er også tilgjengelig som gratis Bingo på nett. Mange norske nettsider har nemlig veldig gode velkomstbonuser til nye spillere, og med disse Bingobonusene kan du prøve å spille Bingo uten å gjøre innskudd med egne penger.

Spill Bingo gratis

Når det gjelder gratis Bingo finnes det i hovedsak to forskjellige måter å gjøre det på. Enten kan du få gratis Bingopenger som du kan bruke på forskjellige typer Bingobrett, eller du kan få tilgang til spesielle Bingorom hvor kun nye spillere har tilgang. I disse Bingorommene har du muligheten til å velge gratis Bingobrett. Hvor mye gratis Bingopenger du får, og hvor lenge du kan være i Bingorommene med gratis Bingo varierer. Og dersom du vurderer å begynne å spille Bingo på nett kan du finne dem Bingosiden som passer best for deg med gratis Bingo.

Norges beste gratis Bingobonuser

Her finner du den fullstendige listen over Norges beste gratis Bingobonus. Dette er Bingobonuser som kun gjelder for nye spillere, og det betyr at du kun kan få en Bingobonus fra hver spillside, men du kan selvsagt registrere deg på flere forskjellige spillsider, slik at du får flere Bingobonuser gratis.

Bingo.com


Bingo.com er en spillside som har spesialisert seg på Bingo. Her finner du det største utvalget av Bingo på nett, og den aller beste Bingobonusen som lar deg spille Bingo gratis i hele to uker.

  • Gå til bingo.com og åpne en konto
  • 14 dager med Bingo gratis. 100% bonus opptil 500 kr, 200% bonus opptil 2000 kr uten omsetningskrav eller 500% bonus opptil 5000 kr

Unibet


Unibet Bingo er også helt i toppklasse når det gjelder Bingobonuser til nye spillere. Her får du eksklusiv tilgang til nybegynnerrommet hvor du kan spille gratis Bingo i en hel uke:

  • Gå til unibet.com og åpne en konto
  • Spill Bingo gratis i 7 dager, 200 % opptil 1000 kr, eller 500 % opptil 500 kr på første innskudd