Bingostrategi

Finnes det måter som gjør at man vinner mer på Bingo? Når du spiller Bingo på nett, kan du ofte legge merke til at noen vinner mer enn andre. Skyldes det at de har mer flaks, kjøper flere Bingobrett, eller at de har en Bingostrategi?

Bingostrategi

Strategier for casino finnes, og det er flere av disse som faktisk gir økt vinnersjanse. Det finnes også strategier for Bingo på nett. Det er ikke så mange som kjenner til disse, men når du har lært deg hvordan Bingostrategi fungerer er vi sikker på at du vil fortsette å spille med strategi for online Bingo. En av de mest kjente Bingostrategiene er utviklet av matematikeren Joseph Granville, og den er enkel og lære, samtidig som den gir deg økt vinnersjanse.

Vinn mer med Granville Bingostrategi

Granville Bingostrategi er enkel, og den fungerer langt bedre enn å satse på flaks eller kjøpe mange Bingobrett. Faktisk har Joseph Granville bevist at du kan kjøpe færre Bingobrett og få større vinnersjanse. Du lurer kanskje på hvordan det fungerer? Først og fremst er Bingostrategien utviklet for 75-balls Bingo. Når dette spillet starter er sjansen for at en bestemt ball skal trekkes ut 1/75. Deretter kommer Granvilles antagelser inn i bildet:

  • Over tid skal det være en balanse mellom høye og lave tall som har blitt trukket ut
  • Over tid skal det også være en balanse mellom oddetall og partall som har blitt trukket ut
  • Det skal også være en balanse mellom tall som slutter på 1, 2, 3, 4 og så videre

Velg Bingobrett

Dette er antagelser som har blitt bevist å stemme veldig godt med virkeligheten. Det betyr at du får en økt vinnersjanse dersom du kjøpe Bingobrett som har en god balanse mellom høye og lave tall, oddetall og partall, og tall som slutter på ulike sifre. Når du skal kjøpe Bingobrett på nett får du valget om du vil kjøpe det Bingobrettet som er foran deg, eller om du vil ha et nytt. Ofte velger man bare det første og det beste. Da går du ofte glipp av muligheten til å kjøpe et Bingobrett som oppfyller kravene for å være gode Bingobrett i forhold til Granville Bingostrategi.

Prøv Bingostrategi med gratis Bingobrett

Bingo er en morsom spillside hvor du finner et stort utvalg av Bingo på nett. Når du kjøper Bingobrett her vil du selvsagt kunne velge hvilke Bingobrett du vil ha, og det betyr at du kan spille Bingo med strategi. Dersom du ikke allerede er kunde på Bingo har du også en veldig god velkomstbonus for Bingo. Bingo gir deg nemlig muligheten til å spille Bingo gratis i 2 uker. Følg denne fremgangsmåten for å hente din gratis Bingobonus og prøv en Bingostrategi:

  • Gå til bingo.com
  • Åpne en konto
  • Prøv Bingostrategi med gratis Bingobrett