Bingoturneringer

Det har blitt vanlig med Bingoturneringer på norske spillsider. I disse turneringene spiller du sammen med andre spillere, og du har en god mulighet til å vinne litt ekstra penger.

Bingoturneringer

Mange som deltar i Bingoturneringer setter spesielt pris på det sosiale ved spillet. Her kan du nemlig chatte sammen med de andre spillerne, og det blir ofte god stemning når spillets spenning øker. Hvor store premiene er i de forskjellige turneringene varierer, men ofte er potten på 5 000 kr for turneringer som spilles daglig. I helger, eller ved andre spesielle anledninger kan premiene selvsagt være større for å skape ekstra spenning. Du finner også turneringer i flere forskjellige typer Bingo på nett. Du kan konkurrere i 75 ballsbingo, 75 balls variant og 90 ballsbingo på de aller fleste Bingosider på nett.

Slik spiller du Bingoturneringer

Det er veldig enkelt å bli med på turneringer i Bingo. Først finner du spillet du vil delta i, og så melder du deg på ved å kjøpe Bingobrett til selve turneringen du vil delta i. Fordelen med Bingo online er at du kan finne turneringer i Bingo på mange forskjellige Bingosider, og det gjør at det alltid er en turnering som passer for deg. Når du har kjøpt dine Bingobrett er det bare å vente til turneringen begynner. Når den starter spiller du Bingo på vanlig måte.

Her kan du delta i Bingoturneringer

Det finnes mane forskjellige Bingosider på nett, og de fleste er veldig gode. Siden det også finnes mange turneringer på Bingosidene kan det lønne seg å åpne en spillerkonto på mer enn en Bingoside. Da vil du nemlig ha tilgang til dobbelt så mange turneringer, og det betyr at uansett når du vil spille, vil det mest sannsynlig være en Bingoturnering i det Bingospillet du foretrekker. Vår erfaring har vist oss at Bingo.com og Unibet Bingo er best når det gjelder Bingoturnering.

Bingo.com

Bingo.com er en spillside som har spesialisert seg på online Bingo, og de har noen av de aller beste Bingobonusene. Når du åpner din konto vil du få tilgang til et eksklusivt Bingorom, hvor du kan spille Bingo gratis i to uker. Det er en veldig god måte å lære spillet på, uten å måtte gjøre innskudd. Pengene du vinner er uten omsetningskrav, noe som betyr at du kan ta ut gevinstene når som helst. Når du vil begynne å spille for egne penger kan du velge mellom tre ulike Bingobonuser. Følg denne fremgangsmåten for å spille Bingo gratis og delta i turneringer på Bingo.com:

  • Gå til bingo.com
  • Åpne en konto og spill Bingo gratis i to uker
  • Delta i Bingoturneringer

Unibet Bingo

Unibet tilbyr alle tenkelige pengespill på nett, og de er også veldig flinke når det gjelder online Bingo. Unibet Bingo gir også alle nye spillere en gratis Bingobonus. Den første uken du spiller Bingo på Unibet får du tilgang til nybegynnerrommet hvor du får gratis Bingobrett. Du kan også velge mellom to ulike innskuddsbonuser for Bingo når du skal gjøre ditt første innskudd. Delta i Bingoturnering på Unibet og spill Bingo gratis ved å følge denne linken:

  • Gå til unibet.com
  • Åpne en konto og spill Bingo gratis i en uke
  • Delta i Bingoturneringer