Få Bingobrett gratis

Vi som driver denne nettsiden er veldig glade i å spille Bingo på nett, og ekstra morsomt blir det når vi får Bingobrett gratis. Her kan du finne de beste norske Bingosidene som gir deg Bingobrett gratis.

Få Bingobrett gratis i 7 dager

Unibet er en veldig god spillside hvor du kan spille på alt fra bingo, spilleautomater, live casino, odds eller poker. Som ny kunde kan du gjøre innskudd og få 500 % bonus når du setter inn 100 kr på første innskudd. Men, aller først kan du bli vant til å spille med bingobrett gratis i 7 dager. Du kan hente dine bonuser her:

 • Gå til unibet.com og åpne en konto
 • 7 dager med Bingo gratis

Få Bingobrett gratis hver fredag

Bingo.com er av mange regnet som en av de aller beste nettsidene for bingo på nett. Her kan du få 100 % bonus uten omsetningskrav opptil 2000 kr eller 300 % innskuddsbonus opptil 3000 kr. Hver torsdag kan du også sikre deg 20 bingobrett gratis til fredagen. For å få dine gratis bingobrett trenger du kun å spille for 300 kr. Du kan besøke Bingo.com her:

 • Gå til bingo.com og åpne en konto
 • Få 20 bingobrett gratis hver fredag

Norske Bingosider

Over de siste årene er et flere og flere Bingohaller i Norge som dessverre har blitt lagt ned. Heldigvis har det dukket opp flere og flere Bingosider på nett. Norske Bingosider har forstått at det ikke bare er Bingo som er viktig. Det sosiale er også like viktig, og derfor tilbyr de fleste norske Bingosider en egen Bingochat hvor man kan snakke med de andre spillerne. Det er også mulig å dele tips om hvordan man spiller Bingo i denne Bingochatten. Siden det finnes mange forskjellige norske Bingosider har du et godt utvalg du kan velge mellom. Det er en stor fordel, for det er garantert en nettside som du kommer til å like.

Få Bingobrett gratis

Men, det koster selvsagt penger å spille Bingo på alle de forskjellige Bingosidene, slik at du kan gjøre deg opp en mening om hvilken Bingoside som passer deg best. Da er det godt at de aller fleste Bingosider gir deg Bingobrett gratis slik at du kan prøve deres Bingoside uten å gjøre innskudd med egne penger. Vi har spilt Bingo på nett i en årrekke, og kjenner til alle de Bingosidene som er verdt å kjenne til. Vi har selvsagt testet disse Bingosidene, men du kan foretrekke andre ting enn det vi har lagt vekt på i våre tester av Bingosider. Det kan være betalingsmetoder, ulike Bingospill, Bingobonuser, eller noe helt annet du mener er mer viktig. Derfor anbefales det at du gjør deg opp din egen mening. Og den kommer du til ved å spille Bingo på nett.

Time needed: 1 minute.

Følg denne fremgangsmåten og du har fått bingobrett gratis i løpet av 1 minutt.

 1. Besøk en av bingosidene i menyen

  Det gjør du ganske enkelt ved å trykke på linken.

 2. Åpne en spillerkonto

  Skriv inn navn, adresse, telefonnummer, mail og fødselsdato.

 3. Få bingobrett gratis

  Ha det morsomt med bingo på nett gratis.

Beste norske Bingosider med gratis Bingobrett

Her har du listen over norske Bingosider som gir deg mulighet til å prøve sidene med Bingobrett gratis. Merk at dette er eksklusive velkomstbonuser for nye spillere, slik at du kan kun hente en bonus en gang på hver enkel Bingoside.

Gratis Bingobrett for aktive spillere

Dersom du allerede har prøvd alle Bingosidene som tilbyr Bingobrett gratis, er det på tide å bestemme seg for hvilken Bingoside som er god nok til at du skal gjøre innskudd på den. Her er det en viktig ting du bør vurdere. Det er nemlig flere måter å få Bingobrett gratis på, enn bare fra velkomstbonuser. Mange Bingosider gir Bingobrett gratis til sine aktive spillere som gjør innskudd på nettsiden eller på andre måter.

Bingobonus

En Bingobonus får du som regel når du gjør et innskudd på en Bingoside. Dette kan være en vanlig innskuddsbonus som gir deg ekstra Bingopenger, eller gratis Bingobrett. Bingobonuser kan du også få på for eksempel bursdagen din, høytidsdager eller ved andre spesielle anledninger.

Lojalitetsprogram

Mange Bingosider som Unibet Bingo har et lojalitetsprogram hvor du tjener poeng når du spiller Bingo online. For hver gang du utfører bestemte aktiviteter på Bingosiden vil du motta poeng, og disse poengene kan veksles inn mot Bingobrett gratis.

Vervepremier

Bingo.com er har også et lojalitetsprogram for Bingospillere, men de har også et verveprogram. Dersom du inviterer en av dine venner til å begynne å spille Bingo på Bingo.com vil du motta en vervepremie på 1500 kr som du kan bruke til å kjøpe Bingobrett for. Det kan gi deg mye ekstra å spille for.

Omsetningskrav

Selv om du kan få Bingobrett gratis betyr ikke det alltid at gevinstene du vinner kan tas ut med en gang. Ofte har gratis Bingobrett et omsetningskrav. Det betyr at dersom du vinner på dine Bingobrett gratis må du omsette gevinstene et bestemt antall ganger. Men, det finnes flere Bingosider som gir deg Bingobrett gratis uten omsetningskrav. Det betyr at pengene du vinner kan tas ut når som helst.