Hvordan vinne mer på bingo

Det er flere triks du kan bruke til å vinne mer på bingo. Her går vi gjennom de viktigste, slik at du kan ha mer gøy når du spiller bingo på nett.

Hvordan vinne mer på bingo

Bingo er først og fremst et lykkespill, men på grunn av spillets utforming er det mulig å bruke noen triks slik at du kan vinne mer på bingo. Hvordan du spiller og når du spiller er veldig viktig. Vet du når du bør spille kan du ganske enkelt vinne mer på bingo. Spiller du med bingobonus får du også mer å spille for, og det kan også igjen føre til at du får flere gevinster på bingo.

Når bør du spille bingo?

I alle bingospill er det alltid noen som vinner. Sånn er det bare. Spillet foregår nemlig slik at det trekkes ut bingoballer helt til alle gevinstene er delt ut. Det betyr at det ganske enkelt er større sjanse for å vinne dersom det er færre spillere som spiller når du spiller. Tenk deg bare at 100 spillere har like mange bingobrett i en bingotrekning. Her vil sjansen til å vinne være 1 til 100. Spiller du derimot når det bare er 50 spillere vil sjansen til å vinne være 1 til 50. Du har med andre ord dobbelt så stor sjanse til å vinne i nettbingo ved å spille på riktig tidspunkt i disse eksemplene.

Spill med bingobonus

La oss bruke de samme eksemplene igjen. Men her bruker du en bingobonus når du spiller slik at du kan kjøpe dobbelt så mange bingobonger. Du har da 2 bingobrett og har derfor 2 til 100 sjanse for å vinne i bingo. Med 50 spillere har du 2 til 50 sjanse for å stikke av med en fin gevinst på bingo. Det er mange bingosider som gir bonuser slik at du kan kjøpe flere bingobrett når du skal spille.

Prøv selv med gratis bingobonus

Du kan selv teste ut bingostrategi ved å spille bingo uten innskudd. En av de beste bingosidene på nett er Bingo. Her spill Bingo gratis i 14 dager når du åpner bingokonto. Til ditt første innskudd får du også 100 % innskuddsbonus til bingo. Du kan vinne mer på bingo ved å følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til www.bingo.com og åpne en bingokonto
  • Spill bingo gratis i 14 dager
  • Vinn mer med en bingobonus