Omsetningskrav

omsetningskrav på bingo

Det er mange bingospillere som har følt seg lurt etter å ha fått en bingobonus og vunnet noen gevinster som de ikke kan ta ut. Det at man ikke kan ta ut gevinsten er selvsagt på grunn av omsetningskrav. Her kan du lære alt du trenger å vite om dette kravet. Det kan sikre at du får en bedre spillopplevelse når du spiller nettbingo.

Krav for omsetning på bonus

Dersom det ikke var noe krav for omsetning kunne du gjort et innskudd på en bingoside, fått bonus og tatt ut både bonus og innskudd. Dessverre er det ikke så lett å tjene penger på nettbingo. Omsetningskravet er en beskyttelse spillsiden på nett bruker for at de som får bonuser bruker disse til å spille med. Og, ikke bare ta de ut som rask fortjeneste.

Omsetningskrav på bingobonus

Normalt er omsetningskravet på en bonus mellom 20 og 50 ganger bonusen. Det betyr at du må omsette bonusen mellom 20 og 50 ganger før bonusen blir gjort om til ekte penger som du kan ta ut. Det høres selvsagt veldig mye ut. Men, det er ganske god sjanse for å klare dette kravet. 

For å beregne det eksakte kravet du må klare for en bestemt bonus finnes ved å multiplisere bonusen du har mottatt med omsetningskravet. Det betyr at dersom du har en bonus på 200 kr med omsetningskrav på 30, så må du omsette bonusen for 200 x 30 = 6000.

Bingobonus uten omsetningskrav

Det er ingen tvil om hvilken bingobonus som er den beste. Det gjelder faktisk bonuser generelt. Bonus uten omsetningskrav er den beste bonusen. Enkelt og greit. Denne bonusen kan du likevel ikke ta ut, men alle gevinstene du vinner med denne typen bonus er ekte penger som du kan ta ut.

Det er så vidt vi vet kun en bingoside på nett som tilbyr bingobonus uten omsetningskrav. Det er Bingo.com. Når du åpner spillerkonto på denne siden kan du velge en bingobonus uten omsetningskrav. Denne bonusen gir deg 100 % bonus opptil 2000 kr når du gjør ditt første innskudd. Du kan hente din bingobonus her:

  • Gå til www.bingo.com og åpne en konto
  • Få 100 % bingobonus uten omsetningskrav på første innskudd