Raske uttak av bingogevinster

Raske uttak av bingogevinster raske uttak fra bingosider

Når du vinner på nettbingo er det en ting som gjelder. Det er å feire. Uansett om du vil feire med fyrstekake eller champagne, det er aller best når du får pengene på konto så raskt som mulig.

Uttak av gevinster

Det er mye å tenke på når du har vunnet og vil ta ut gevinsten slik at du kan få en skikkelig feiring. Dette er også ting du kan være forberedt på, slik at du kan få raske uttak av bingogevinster når du vinner på dine bingobonger, uansett om det er bonger du har kjøpt eller om du har fått bingobrett gratis. Noe av det viktigste er verifisere kontoen din så raskt som mulig. Da kan nemlig økonomiavdelingen på bingosiden du spiller på betale ut gevinsten din med en gang. Hvilke betalingsmetoder du bruker er også viktig. Noen metoder har mindre enn 10 minutter transaksjonstid, andre har et par dager. Og, ikke minst er det viktig å spille på en bingoside som har en effektiv økonomiavdeling som jobber raskt med å sende uttak.

Kontoverifisering

Bingosider er lovpålagt å verifisere spillerkontoer, og grunnen til det er faktisk for å ivareta din sikkerhet. Tenk hvor kjedelig det hadde vært om du vant på bingo og noen hacket spillerkontoen din og tok ut gevinsten til noen andres konto. For å verifisere kontoen din trenger du normalt bilder av ID, adressebevis og betalingsmetode. Det betyr at det normalt trengs rundt 5 bilder. Dette er faktisk bilder du kan sende inn med en gang du åpner din spillerkonto, og da er din konto klar for raske uttak av bingogevinster.

Betalingsmetoder

Noen betalingsmetoder er raskere enn andre. Bruker du DNB eller Handelsbanken og det er Trustly tilgjengelig der du spiller kan du ha raske uttak av gevinster, men ofte tar bankoverføringer minst en dag. Dersom du er ute etter de aller raskeste uttakene av gevinster fra bingosider bør du vurdere å bruke en elektronisk lommebok. Med disse vil du nemlig ha en transaksjonstid på mindre enn 10 minutter, selv i helgene. Da kan du få en ekstra god feiring når du vinner på nettbingo.

Bingoside med raske uttak

Det normale er at det gjerne tar mellom 24 og opptil 72 timer før casinoet behandler uttak av gevinster. Det er langt fra raske uttak. Unibet tilbyr bingo på nett og raske uttak. Normalen her er nemlig mindre enn 12 timer behandlingstid. Det betyr at du kan feire dine gevinster i løpet av kort tid. Du kan selv prøve Unibet med bingo gratis i 7 dager:

  • Gå til www.unibet.com og åpne en konto
  • Spill bingo gratis i 7 dager
  • Få raske uttak av gevinster